КАВА І СИР: ПОЧИНАЙМО ДЕНЬ ПРАВИЛЬНО

Сир і кава - поєднання смаків, для якого знавці й любителі обох продуктів не шкодують епітетів: "поєднання смаку й користі", "ідеальне поєднання", "дивовижне", "найсмачніше"...
новина від 06 листопада, 2020

Якщо чесно, тим, хто любить каву й сир, пощастило: вони в будь-який момент, скуштувавши лише один напій і один продукт, можуть отримати гурманське задоволення, яке складно з чимсь порівняти. І знаєте, в чому перевага? Кава і сир - це простіше й доступніше, ніж сир і вино, а смаковий ефект не менш вражаючий.

Зокрема, чим насиченіший смак кави, тим насиченішим і міцнішим має бути смак сиру, який ви обрали "до пари".

  • Солодкуваті сири стануть хорошою компанією для капучіно.
  • Еспресо чудово поєднується з сиром брі, причому поєднани напій з продуктом можна в прямому сенсі слова: заливши шматочок сиру без скоринки гарячою кавою. Втім, доведеться трохи потренуватися з подачею такого напою: не завжди швидко вдається сир розтопити, а він має повністю "розтанути".
  • Тверді солонуваті сири та тверді козині сири теж добре поєднуються з міцним гірким еспресо, але запивати останні можна й іншими кавовими напоями.
  • Із міцною солодкою кавою чудово розкривають свій смак сири з шляхетною цвіллю.

Але насправді це лише рекомендації для прикладу - ви можете створювати власні поєднання, куштуючи різні види сирів з різними кавовими напоями. Легко переконаєтеся, що майже всі поєднання - це смачно, просто деякі - ще смачніше!

Тверді сири ТМ "Золота лінія" теж ідеально поєднуються зі смаком кави. Для любителів козиного сиру маємо "Шевре", для тих, кому до вподоби сири з коров’ячого молока - широкий вибір від схожої на молодий пармезан "Парми" до витриманого два з половиною роки, інтенсивного за смаком "Римського". Весь асортимент доступний на нашому сайті.

Не бійтеся експериментувати! Кава і сир - не тільки чудовий початок дня, а й гідне його продовження. Смачного!

2020-11-06T02:00:00+02:00 2020-12-20T17:51:09+02:00 Сир і кава - поєднання смаків, для якого знавці й любителі обох продуктів не шкодують епітетів: "поєднання смаку й користі", "ідеальне поєднання", "дивовижне", "найсмачніше"...