РУЙНУЮЧИ МОЛОЧНІ МІФИ
Чи правда, що вдома можна приготували плавлений сир, який буде дешевшим і смачнішим за магазинні плавлені сири?новина від 10 серпня, 2020
Цим питанням, ймовірно, серйозно стурбовані кілька мільйонів глядачів, які в інтернеті шукають відео про приготування плавленого сиру із кисломолочного - наш експерт молочної промисловості Максим Залізняк натрапив на таке майже випадково. Натрапив, здивувався, і зняв для вас цей випуск свого відеопроекту, в якому розвіює два міфи:
- перший - що плавлений сир, приготовлений вдома із кисломолочного, смачніший за магазинний,
- другий - що такий сир є дешевшим за промислово виготовлені плавлені сири.
Чи можна вважати плавленим сиром те, що умільці роблять вдома із кисломолочного сиру та соди? Скільки "на виході" коштує цей продукт?
Лише 12 хвилин перегляду Домашній плавлений сир. Руйнуючи МІФИ - і ви в темі!
Для терплячих і допитливих - невеличкий бонус наприкінці відео: склад якісного промислового плавленого сиру та відео того, як виробляють плавлені сири у промислових умовах.
Не ведіться на міфи, краще підписуйтеся на канал "Сир назавжди", щоб завжди знати про молочну продукцію більше за інших.
Продукт додано в кошик