ВЕРШКОВЕ МАСЛО: ЯК ОБРАТИ НАЙКРАЩЕ. ЧАСТИНА 2

Дізнайтеся, як оцінюють ваше улюблене вершкове масло професійні дегустатори.
новина від 30 червня, 2020

Черговий випуск проекту "Сир назавжди", очікуваний для тих, кого експерт молочної галузі Максим Зализняк (Maksym Zaliznyak) заінтригував нещодавно, пообіцявши представити рейтинг виробленого в Україні фасованого вершкового масла.Нарешті цей момент настав: тепер ви можете дізнатися, як оцінили четверо професійних дегустаторів вершкове масло різних торгових марок. У випуску, доступному за посиланням РЕЙТИНГ ВЕРШКОВОГО МАСЛА перший професійний наш експерт також поділиться інформацією, яка для більшості буде новою - йтиметься про битву за ринок фасованого масла та вихід нового "гравця" на початку 2010 років. Та якщо вам кортить дізнатися, як оцінили дегустатори вершкове масло, яке, можливо, часто купуєте ви - безпосередньо рейтинг на 8 хвилині 40 секунді.

Звичайно, не забувайте підписуватися на канал СЫР НАВСЕГДА, щоб знати про молочні продукти більше, ніж усі інші.



2020-06-30T03:00:00+03:00 2020-12-20T17:42:54+02:00 Дізнайтеся, як оцінюють ваше улюблене вершкове масло професійні дегустатори.

Шановні покупці, прийом замовлень на сайті призупинено.