ВЕРШКОВЕ МАСЛО: ЯК ОБРАТИ НАЙКРАЩЕ. ЧАСТИНА 2
Дізнайтеся, як оцінюють ваше улюблене вершкове масло професійні дегустатори.Черговий випуск проекту "Сир назавжди", очікуваний для тих, кого експерт молочної галузі Максим Зализняк (Maksym Zaliznyak) заінтригував нещодавно, пообіцявши представити рейтинг виробленого в Україні фасованого вершкового масла.Нарешті цей момент настав: тепер ви можете дізнатися, як оцінили четверо професійних дегустаторів вершкове масло різних торгових марок. У випуску, доступному за посиланням РЕЙТИНГ ВЕРШКОВОГО МАСЛА перший професійний наш експерт також поділиться інформацією, яка для більшості буде новою - йтиметься про битву за ринок фасованого масла та вихід нового "гравця" на початку 2010 років. Та якщо вам кортить дізнатися, як оцінили дегустатори вершкове масло, яке, можливо, часто купуєте ви - безпосередньо рейтинг на 8 хвилині 40 секунді.
Звичайно, не забувайте підписуватися на канал СЫР НАВСЕГДА, щоб знати про молочні продукти більше, ніж усі інші.