ВЕРШКОВЕ МАСЛО: ЯК ОБРАТИ НАЙКРАЩЕ

Перефразовуючи відоме прислів’я, скажемо, що від сиру до масла - один крок. Його вже не раз робив експерт молочної галузі, автор відеопроекту "Сир назавжди" Максим Залізняк.
новина від 12 червня, 2020

Сьогодні говоритимемо про масло. Разом зі своїми колегами, серед яких - Леся Поліщук, технолог, яка відповідає за виробництво крафтових твердих сирів європейського рівня під ТМ "Золота лінія", наш експерт демонструє, що таке дегустація масла.

На дегустацію та експертизу потрапило вершкове масло кількох відомих виробників, а також кількох підприємств, відомих переважно на локальному ринку.

Отже, експерти куштують:

  • масло селянське солодковершкове ТМ "Ферма", жирність 73%
  • масло селянське виробництва підприємства "Люстдорф" (так зване "масло в клітинку"), жирність 72,5%
  • солодковершкове селянське масло "Яготинське" з жирністю 73%
  • масло солодковершкове екстра ТМ "Молокія" (жирність 82%)
  • масло солодковершкове екстра ТМ "Галичина" (жирність 82,5%)
  • масло солодковершкове селянське ТМ "Румо" з жирністю 73%
  • масло солодковершкове селянське ТМ "Наш молочник" (жирність 72,6%)
  • та масло солодковершкове селянське ТМ "Три поля" (жирність 73%)

Рейтинг найкращої продукції ви зможете побачити в наступному випуску, так само, як і рейтинг виробників. А цього разу дізнаєтеся, на що звертають увагу дегустатори масла, коли куштують продукт, які зовнішні ознаки беруть до уваги, а також почуєте, як відрізнити масло, яке заморожували і розморожували перед фасуванням.

Усе це - ось за цим посиланням: Професійна дегустація ВЕРШКОВОГО МАСЛА

І не забувайте підписуватися на канал СЫР НАВСЕГДА, щоб завжди знати про молочні продукти більше за інших!



2020-06-12T03:00:00+03:00 2020-12-20T17:42:04+02:00 Перефразовуючи відоме прислів’я, скажемо, що від сиру до масла - один крок. Його вже не раз робив експерт молочної галузі, автор відеопроекту "Сир назавжди" Максим Залізняк.