ПЛАВЛЕНІ СИРИ. ЧАСТИНА 1: "ЗНАЙОМСТВО"
Сирні гурмани можуть сперечатися про те, чи є плавлені сири сирами в повному розумінні цього слова, але від результатів суперечок суть не зміниться: плавлені сири були, є й будуть на нашому з вами столі.Кожному продукту - свій час і своє місце, і плавлені сири - яскравий приклад. У відеопроекті "Сир назавжди" впродовж трьох випусків ітиметься саме про цей продукт. До вашої уваги частина перша, яку автор відеоблогу, експерт молочної промисловості Максим Залізняк назвав Знайомством. У наступних випусках побачите дегустацію плавлених сирів, а завершить цикл рейтинг плавлених сирів, які можна придбати в Україні. Якщо маєте улюблений продукт, пишіть в коментарях, експертну оцінку якого плавленого сиру ви хотіли б отримати в наступних випусках. А знайомство почнеться з того, що дізнаєтеся
- які бувають плавлені сири
- які солі-плавники використовують при виробництві плавлених сирів і навіщо вони взагалі потрібні в цьому продукті
- чому не варто боятися солей-плавників, адже це не загадкові шкідливі для здоров’я хімічні субстанції, а те, що є на кожній кухні
Про все це і не тільки - ось за цим посиланням: ПЛАВЛЕНІ СИРИ. Трилогія. Ч1 Знайомство
І не забувайте підписуватися на канал "Сир назавжди" СЫР НАВСЕГДА щоб знати про сири та молочну продукцію те, чого не знають інші.