ПЛАВЛЕНІ СИРИ. ЧАСТИНА 2: "ДЕГУСТАЦІЯ"

Цього разу дегустатори складатимуть рейтинг скибкових і пастоподібних сирів. А для "розминки" скуштують інші види плавлених сирів, представлених на українському ринку.
новина від 01 липня, 2020

Відеоканал "Сир назавжди" цього разу вчергове підтвердить свою експертність: на каналі вже з’явилося чергове відео із серії, присвяченої плавленим сирам. Якщо вам кортить побачити, як професіонали в галузі виробництва молочної продукції дегустують плавлені сири різних видів, вам сюди:

ДЕГУСТАЦІЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ. ПЕРША ПРОФЕСІЙНА. Трилогія ч.2

Тут ви дізнатеєтеся, які ковбасні плавлені сири рекомендує наш експерт, як виробляють тостерні плавлені сири, яких виробників купувати і чому в Україні тостерний сир не виробляють. Також побачите, яка різниця між крем-сиром і плавленими сирами, які імітують крем-сир та як відрізнити одні сири від інших.

Якщо ж ви належите до числа людей, які бажають отримувати повну інформацію, чого б вона не стосувалася, радимо переглянути першу частину "сирної трилогії", присвяченої плавленим сирам, яку для вас дбайливо створює експерт молочної галузі Максим Залізняк.
Її ви знайдете ось за цим посиланням:

ПЛАВЛЕНІ СИРИ. Трилогія. Ч1 Знайомство

Навіть якщо ви не фанат плавлених сирів, то належите до майже 40% читачів, які споживають плавлені сири рідко, дуже рідко або майже ніколи. Та все ж більшість час від часу купує плавлений сир різних видів - це показало опитування, яке ми проводили на початку року. Отже, більшості не байдуже, як вибирати і куштувати плавлені сири яким видам сиру та виробникам віддавати перевагу. Відповіді на частину запитань - ось тут, у свіжому відео на каналі:


І не забувайте підписуватися на канал "Сир назавжди" - щоб знати про сири та молочну продукцію більше, ніж інші.

2020-07-01T03:00:00+03:00 2020-12-20T17:46:01+02:00 Цього разу дегустатори складатимуть рейтинг скибкових і пастоподібних сирів. А для "розминки" скуштують інші види плавлених сирів, представлених на українському ринку.