ПЛАВЛЕНІ СИРИ. ЧАСТИНА 3: "РЕЙТИНГ"
То який плавлений сир варто купувати? Дивіться відео, щоб дізнатися!Постійні глядачі каналу "Сир назавжди" знають, що кожне наступне відео в проекті - це скарбниця цінної інформації для тих, хто цікавиться тим, які продукти споживає, і прагне обирати справді найкраще. Експерт молочної промисловості Максим Залізняк - унікальна людина, яка не тільки знає все про виробництво молочних продуктів в Україні, а й готова ділитися з вами таємницями і пояснювати, чому одне підприємство виробляє гідний уваги та ваших грошей продукт, а інше, м’яко кажучи, не може похвалитися високою якістю. Цього разу на черзі рейтинг плавлених сирів, які можна купити в українських магаз инах. Кортить дізнатися, які плавлені сири професійні експерти вважають найкращими? Чи переможе пастоподібний сир "Наш молочник" "Веселу корівку"? Чи скибковий плавлений сир "Ферма" кращий за "Вись"? Чи, може, все навпаки?
А якщо хочете дізнатися всю "історію" від самого початку - подивіться дві перші частини трилогії, присвяченої плавленим сирам ось тут ЧАСТИНА 1: "ЗНАЙОМСТВО" і ось тут ЧАСТИНА 2: "ДЕГУСТАЦІЯ"
Ми невтомно закликаємо підписуватися на канал "Сир назавжди" - СЫР НАВСЕГДА - усіх, хто хоче знати все про сири, масло та молочні продукти взагалі. Тільки тут - експертна інформація з перших вуст, секрети виробництва і правда про якість української "молочки".