ЗУСТРІЧАЙТЕ ВЕРШКОВЕ МАСЛО ТМ ”ЗОЛОТА ЛІНІЯ” !

Ми попереджали, і нарешті це сталося: "Золота лінія" починає випуск вершкового масла! Наша продукція - це відповідь тим, хто сумнівається, що в Україні виробляють справді якісний продукт.
новина від 12 січня, 2021

Масло ТМ "Золота лінія" ми виробляємо лімітованими партіями виключно зі свіжих відбірних вершків, причому відбір сировини здійснюють тільки наші спеціалісти. Це принципово відрізняє наш продукт від так званого "збірного" дефростованого (замороженого та повторно розмороженого) масла провідних українських виробників. І це - лише одна з переваг нашого продукту.

  • Ми виробляємо його на найкращому, унікальному для України обладнанні за найновішою технологією, яка дозволяє досягти найвищої якості продукту.
  • Масло "Золота лінія" - на 100% натуральне, без ароматизаторів, барвників, стабілізаторів та інших домішок чи доповнень.
  • Процес виробництва нашого масла - це безперервний потік від свіжих вершків через маслоутворювач та фасувальний апарат одразу в пачку.
  • Масло не заморожується, не разморожується і не піддається повторному заморожуванню. Структура масла утворюється безпосередньо в пачці.
  • Масло "Золота лінія" довше зберігає корисні властивості, ніж продукція, виготовлена за іншими технологіями, має високу термостійкість, не деформується в пачці при плюсовій температурі.

Масло "Золота лінія" жирністю 73% та 82,5% вже можна замовляти у нас на сайті. Упаковки вагою 180 г коштують 70 та 80 грн., залежно від жирності. Сподіваємося, незабаром ви зможете купувати наше масло в торговельних мережах. Радимо придбати його принаймні для того, щоб знати, яким взагалі повинно бути вершкове масло.

Смачного!

#золота_лінія #масло

2021-01-12T02:00:00+02:00 2021-01-12T12:53:12+02:00 Ми попереджали, і нарешті це сталося: "Золота лінія" починає випуск вершкового масла! Наша продукція - це відповідь тим, хто сумнівається, що в Україні виробляють справді якісний продукт.